HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.02.16. 14:43 GameDroid

Mijaza a gémdroid?

Címkék: gamedroid

Nos, egy újonnan alakult, játékokkal foglalkozó oldal. Ó, istenkém, már rengeteg van ilyenekből! Igen, de nézz körül. A „rengeteg ilyen oldal” legtöbbje haladva a trendibbnél trendibb trendekkel egyre inkább amolyan multifunkciós központtá válik, ahol ömlesztve találhatod meg a legkülönbözőbb platformokkal kapcsolatos híreket, újdonságokat, aktualitásokat. Mondj nekem egyetlen olyan oldalt, amely csak a PC-s játékostársdalomnak szól. Őőőő… GameDroid? Igen, nyertél! Mi ebben kívánunk érvényesülni, mondhatjuk, hogy a mutiplatfromok világában réteglapot készítünk.

Célunk egy igen is szubjektív, a véleményét felvállaló gárdával egy szubjektív, a véleményét felvállaló PC-s játék oldalt készíteni, ahol nem csupán száraz híreket olvashatsz, hanem élménybeszámolókat, illetve néhol sarkos, határozott véleményeket.

Van még ilyen? Van, a GameDroid.

E blog célja pedig bevallottan a népszerűsítés, figyelemfelhívás lesz. Hogy milyen formában? Nos, gyakran fogunk ide ismertetők, előzetesek, tanulmányok, komolyabb hírek amolyan kóstolóját betenni, azért, hogy ha tetszik a dolog, akkor máris kattinthass a GameDroid főhadiszállására, ahol a maguk teljességében ismerkedhetsz meg írásainkkal.

Reméljük, nyújtunk néhány kellemes órát, érdekes és értékes információkat.

Üdvözlettel
A GameDroid stábja

komment

süti beállítások módosítása