HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.09.08. 15:22 GameDroid

Itt az ősz, itt a suli... és az újdonságok

Címkék: játék ismertetők gamedroid

Régen jelentkeztünk itt a blog.hu - s előretolt harcálláspontunkról, de bepótóljuk a lemaradást. Persze, tudom, már mindenki a suli padjait koptatja vagy a gimiben vagy az egyetemen, teljesen mindegy, mégis az igazi gamer azért a koraőszi estéken is szakít időt egy kis játékra, mi több, ellátogat a GD - re, mert most különösen érdemes!

Szeptember közepén érkezik a Need For Speed várva - várt új része, a Shift, amely reméljük ezúttal felülmúlja az elmúlt évek beteges arcade felhozatalát az NFS szériában. Aki pedig szeretne ingyen hozzájutni az eredeti játékhoz, nem is kell sokat tennie, mint regisztrálni a fórumunkra és válaszolnia a hetene felkerülő kérdésekre. Természetesen ha valaki lemaradt volna a korábbi kérdésekről, azokra is elküldheti a válaszait. Bővebb információk a fórumunkban: http://forum.gamedroid.hu/index.php?topic=124.0

A elhúzódott nyári szünet alatt is igyekeztünk benneteket új ismertetőkkel meglepni. Somesz a legendás Blood Bowl táblás sportjáték PC - s átiratát tesztelte. A WarHammer univerzumban játszódó NFL paródia nagy sikert aratott nála.

"Ezáltal elég egyértelmű, hogy a Cyanide Studios Vérfocija is a személyes Hall of Fame listám csúcsán kapott helyet. Már sokszor kitértem rá a cikkben, s már – már közhelyes ezzel zárni az ismertető, de mindazok, akik rajonganak a fantasy világért, a WarHammer univerzumért, az amerikai futballért, s úgy érzik bejönne nekik ezen sportág mókás és egyben brutális paródiája, szeretik a tiszta taktikát és stratégiát, a sportjátékokat, azok ne habozzanak."

http://gamedroid.hu/ismik/1222-blood-bowl-nfl-parodia-warhammer-modra

Járt nálunk egy elf hadsereg is, Somesz igazította őket útba kisebb nagyobb sikerrel. Igen, az Elven Legacy nem sokkal több, mint az előd, a 2007 - es Fantasy Wars. Egy korrekt iparosmunka, ennyi.

"Ami azt illeti egyáltalán nem voltam besózva, hogy vajon mikor jön már a várva várt folytatás. Ahogy megjelentek az első képek, videók, egyre inkább szembetűnő volt, hogy szó sincs itt a korábban meghirdetett Fantasy Wars kettőről, ez egy az egyben a Fantasy Wars lesz, új küldetésekkel, s ezúttal Elven Legacy néven. Ezzel nem is lenne baj, de gyakorlatilag két év elteltével ennyire jutottak az Ino – Co – nál, hogy címet, egységeket és küldetéseket cseréltek, majd kiadták ugyanazt, mint 2007 – ben."

http://gamedroid.hu/ismik/1232-elven-legacy-ujabb-fantasy-haboruk

DzsungelCsirke kollégánk két új ismertetővel jelentkezett. Előbb a Watchment nyúzta meg, aztán néhány tengerimalacot a G - Force személyében.

"Tehát igen, a program non-stop módon ontja elénk az ellenfeleket akiket mi elverünk, aztán videó ami megmutatja merre kell menni (hogy a tök lineáris pályákon még véletlenül se tévedjünk el), valahol F-et nyomunk (kapcsoló, ajtó kinyitása) majd újabb ellenfelek és ez a hármasfogat megy a háromfelé bontott játékidőn keresztül."

http://gamedroid.hu/ismik/1358-watchmen-part-2-ki-rzi-a-jatekokat

A tengerimalacok és hörcsögök nyúzását természetesen nem kell komolyan venni. Csirke, ugyan zombibarát, de ilyen kegyetlenségre meg ő se lenne képes. A G - Force ismertetőt olvasva ti is meggyőződhettek erről.

"Ha egy pillanatra megállunk, bátor mindenevőnk elkezdi igazgatni hátizsákját, őseihez híven nózijával szaglászik a levegőben, és szuperhőshöz méltó módon csípőre tett kézzel pózol. Egyszerűen ennivaló az egész!"

http://www.gamedroid.hu/ismik/1375-g-force-toekoes-tengerimalacok-akcioban

Somesz kicsit begőzölt az elmúlt napokban, bár senki nem értette mi lehet a gond. Miután a szerkesztőségben megjelent egy gőzhajtűsú karórával, letámasztotta a gőzmotort a folyosón, már mindenki tudta, itt bizony Damnation "történt".

"Összességében a platform és akció elemek korrekt egyvelegét kaptam a Damnation képében. Sajnos színészileg és dramaturgiailag lett még mit volna javítani a produkción, hiszen bizonyos történéseknél, amelyek nagyban befolyásolnák karakterünket, valami pofátlanul rövid és botrányosan megrendezett átvezető videóval kell szembesülnünk."

http://gamedroid.hu/ismik/1390-damnation-hanyag-steampunkok

Hogy padavan és davkar hová tűntek a mostani ajánlóból? Egyszerű, kövessétek a Friss Hírek részlegünket, hiszen napi rendszerességgel találkozhattok írásaikkal.

komment

süti beállítások módosítása