HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.07.23. 13:48 GameDroid

Nyár és uborkaszezon

Címkék: ismertetők pcjáték gamedroid

Bizony, ezt a hőséget maximum egy jól berendezett szerverszobában képes elviselni az egyszeri kocka. Az E3 lecsengése után, oldalunk is visszaállt az eredeti rendre. Az eddig felkerült összes hír elérhető, de az E3 2009 menüpontot már ne keressétek. Helyette ajánlom oldalunk Ismertetők és RetroDroid részlegét.

Bár a sorkatonaság már régóta nem létezik Magyarországon, DzsungelCsirke, fiatal kora ellenére mégis behívott kapott. Na nem a Magyar Honvédségtől, hanem a cseh Bohemia Interactive hívta be azonnali ARMA II szolgálatra. Csirke teljesítette a kiképzést, sőt, éles helyzetekben is próbára tehette képességeit. A szolgálat letudtával azonnal táviratozta nekünk élményeit egy Armed Assault II ismertető képében.

"Ezt tudnotok kell, a játék nem finomkodik, bedob az élethű hadviselés sűrűjébe. Cserébe viszont rengeteg, szám szerint 73 fegyvert próbálhatunk ki: Pisztolyok, különböző gépfegyverek, mesterlövész puskák, aknák-rakétavetők mellett szerepelnek olyan finomságok is, mint a táska-bomba, jelzőfény, és füstgránát. Hab a tortán hogy ezek centiméterre (mert a milliméter már túlzás lenne) ugyanúgy néznek, ki mint a való életben, stimmel a ballisztika, a pontosság a sebzés és a tűzgyorsaság." - bővebben

davkar ezúttal felfedezte gonosz énjét, s ismét megállapította, hogy bizony még mindig élvezi a gonoszkodást. Az Overlord II ismertető ezen a héten jelent meg a GameDroid hasábjain. Reméljük jól van davkar és nem özönlötték el szobáját a drága ki minionok!

"A jópofa fantasy világban kiélhettük mindenféle ilyen jellegű hajlamunkat, pusztíthattunk, rabolhattunk, megtehettük amit csak akartunk. Még novemberben kapott a játék egy rövidke kiegészítőt amiben akadt egy-két idegesítő feladat, ráadásul itthon nem lehetett kapni így csak az elszánt Overlord rajongók - meg a bankkártya tulajok - juthattak hozzá. Szerencsére a Codemasters látott még fantáziát a játékban így aztán kaptunk egy folytatást, ami nagyobb, jobb és még többet gonoszkodhatunk!" - bővebben

A két nagyobb lélegzetvételű ismertetőn kívül ajánlom figyelmetekben padavan személyes hangvételű, tökéletesen szubjektív értékelését, melyet a jövőben havi rendszerességgel érhettek majd el a GameDroid Extra részlegében. A Havibaj első részében padavan senkit sem kímél, s felteszi a nagy kérdést: Mi lesz előbb? Világvége, vagy Duke Nukem Forever?

"Itt van pl. a 3DRealms, mely addig-addig zabáltatta pizzával a munkatársakat, addig lootoltak a WoW mátrixában ezek a barmok, amíg fel nem emészetettek néhány millió dollárt, mindeközben pedig vélhetően csak minimális erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a konkrét munkájukban is előre haladjanak. El tudom képzelni azt a munkamorált, ami ezeknél uralkodhatott. Miután rázizzentek arra, hogy itt bizony semmi sem olyan rohadtul sürgős, a fejlesztő stúdió egy high-tech nyugdíjjas otthon képét ölthette magára, ahol elvétve került szóba ez a bizonyos Duke és az, hogy valamit tán kezdeni kéne vele." - bővebben

A RetroDroid részleget ismét Somesz frissítette, aki akár a GD hivatalos retro arca is lehetne. Szar gépe van, na! :D A legújabb sorozatában a nyolcvanas, kilencvenes évek autósjátékainak világába vezeti el a kedves olvasókat.

"A Grand Prix Circuit szerintem minden régi játékos kezén keresztül ment. Mi csak gpcga - nak hívtunk, mivel azzal a .exe - vel kellet behívni, ha CGA monitorunk volt, s bizony akkor, ott a Miskolci Egyetem Számítóközpontjában, ahol Édeaspám dolgozott, többnyire olyan monitorok voltak. Hatalmas meglepetés volt, mikor végre színes monitoron is megcsodálhattuk az Accolade forma 1 alkotását, mely eredetileg 1988 - ban jelent meg C64 - re, Amigára és PC - re." - bővebben

Mint láthatjátok, a nyári pangás ellenére mindent megteszünk az olvasóközönség kielégítésére, tartsatok hát velünk a továbbiakban is. S nem mellesleg szépen kibővített cheat gyűjteménnyel is várunk titeket. A hír részleget pedig érdemes követni, hiszen a nyári pangás közepette is horogra akad egy - két finom képecske, gépigény stb.

komment

süti beállítások módosítása