HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.05.06. 11:58 GameDroid

Top 10 GameDroid ismertetők az elmúlt negyedévben

Címkék: ismertetők pcjáték gamedroid

A négy gamedroid, azaz a gamedroid.hu szerkesztői az elmúlt negyedévben igyekeztek a kedvetekben járni. Nem volt könnyű, da magam is megdöbbenéssel nyugtáztam, hogy íme, összesen eddig 35 ismertetőt írtak nekünk a srácok! Lehet válogatni bőven, s ezek még csak az ismertetők. Nézzük olvasóink melyeket nyálazták át a legszívesebben, jöjjön hát a találati lista!

1. Mount & Blade by Somesz - 989 olvasás

Valahogy nagyon népszerü lett ez a játék a GD látogatói körében, lehet közrejátszott az oldallal egyetemben megalakuló Mount & Blade melléklet is. Íme egy kis ízelítő:

"Egy egyedülálló harc - szimuláció, és rpg elemekből összeállított nagyszerű játék ez, melyet a török fejlesztőgárda letett az asztalra. Minden tekintetben ötösre vizsgáztak a fejlesztők. A M&B további előnye, hogy megfelelő programok és ismeretek segítségével szabadon módosítható. Már a hónapokkal ezelőtt megjelent változatokhoz is, több száz modul készült, beleértve az újratextúrázásokat, új küldetéseket és teljes konverziókat, mint pl. keresztesháborúkat feldolgozó modulok, vagy épp az ókori hadviselést előtérbe helyező módosítások."

A cikk teljes terjedelmében, képekkel itt: http://gamedroid.hu/ismik/49-mountandblade

2. Futó - Kaland: Mirror's Edge by DzsungelCsirke - 676 olvasás

Rövid idő alatt lett népszerü a Mirror's Edge a GD - n. Csirke cikke hamar a második helyezést érte el a legolvasottabb cikkek között.

"A kellemes menü után induljunk neki a kalandoknak, de ha nyugodt ismerkedést akarunk, akkor feltétlenül kapcsoljuk ki a PhsyX effektet, mivel a szoftver hibás működése okozta lefagyás jelensége sokaknak a patch után sem állt helyre. Igen-igen jól látjátok, ez a grafika elképesztő. El kell, hogy oszlassam minden kétségeteket: A játékot éppen a sterilsége teszi letehetetlenné. Egyből beszippant ez a rideg, mégis gyönyörűen modern világ, melyet csak a haladást segítő piros színek dobnak fel."

A cikk teljes terjedelmében, képekkel itt: http://gamedroid.hu/ismik/230-futo-kaland-mirrors-edge

3. Fallout 3 by Somesz - 648 olvasás

Mondhatjuk, hogy szerkesztőségünk kedvence a Bethesda nagyágyúja. Már december közepén megírtuk az ismertetőt, amely még ma is változatlanul népszerü, bár Faith éppenhogy lenyomta Pip Boy - t.

"A Fallout 3 - nak időt kell hagyni, hogy áthassa és beszippantsa a játékost az az atmoszféra, amit a Bethesda Softworks tervezői és kivitelezői megalkottak. Ha ezt hagyjuk, biztos, hogy nem fogunk csalódni. Maga a Fallout - érzés, a poszt - apokaliptikus kiszolgátatottság, az ötvenes években megragadt hangulat, a karakterek egyénisége és megformálása mind - mind olyannyira tökéletesre sikeredett, hogy a játék során garantáltan átleng bennünket ez az atmoszféra."

A cikk teljes terjedelmében képekkel illusztrálva itt: http://gamedroid.hu/ismik/133-fallout-3

4. Cicik, harcimacik, japcsik, azaz Red Alert 3 by davkar - 514 olvasás

Még mindig tartja népszerüségét a Red Alert 3. Nagy stratégánk, davkar sokáig tartotta a dobogós pozíciót ezzel az ismertetővel, de Faith őt is lenyomta.

"A Szovjetunió végóráiban a szovjetek visszautaznak az időben 1927-be és megölik Einsteint. Nélküle a szövetségesek nem rendelkeznek a fejlettebb technológiával így a győzelmük sem következik be. A jelenbe visszatérve a hősök elégedetten, huncut mosollyal (komolyan, a színészek tényleg így csinálnak) néznek egymásra; a Szovjetunió birtokolja Európa nagy részét, a szövetségeseket sikerült visszaverni, közel a győzelem. Ám egy nem várt ellenféllel kell szembenézniük, a Felkelő Nap Birodalmával."

A cikk teljes terjedelmében, fotókkal: http://gamedroid.hu/ismik/79-cicik-harci-macik-es-japcsik-azaz-a-red-alert-3

5. The Path - Piroskák és a Farkasok by Somesz - 355 olvasás

A fene se gondolta volna, hogy a Tale of Tales művészjátéka bekerül a top 5 - be, de így lett.

"A The Path - et fejlesztő Tale of Tales egy független fejlesztőcsapat, pici létszámmal, és elsősorban egy hangulatos, egyedi, megrázó és művészi megközelítésbe helyezett játékot álmodott meg anno. Ezt a célt el is érték. E tekintetben vizualitásában páratlan megoldásokkal futhatunk össze. A színvilág, és összességében a képi világ és design tekintetében is ötösre vizsgázott a mini gárda."

A cikk teljes terjedelmében itt: http://gamedroid.hu/ismik/506-the-path-piroskak-es-a-farkasok

6. Littlest Pet Shop - Kisállatgondozó a legkisebbeknek by padavan - 282 olvasás

Szintén meglepő népszerüség, de ezt alátámasztották a keresési találatok kiefejezései. Nagyon sokan kerestek játékot gyermekeiknek mostanában.

"A Littlest Pet Shop alapkoncepciója amolyan tamagocsis utánérzés, vagyis elsősorban az lesz a feladatunk, hogy kis kedvenceink kedvében járjunk. Ennek érdekében megfelelő ruhákat kell rájuk adni, játékos vetélkedőkön kell a nevükben részt vennünk, no és persze ne feledjük, hogy arról is mi gondoskodunk, hogy mindig tele legyen a hasuk ezeknek az aranyos szőrmókoknak."

A teljes cikk képekkel, rózsaszínben: http://gamedroid.hu/ismik/234-littlest-pet-shop-kisallat-gondozo-a-legkisebbeknek

7. GTA IV - Big City, Big Mac, Big Bang by padavan - 251 olvasás

Nagy kedvenc volt a szerkesztőség körében, na persze főleg padavan osztotta az igét róla, míg meg nem ismerkedett a Fallout 3 - al. :D

"Ahogy átvesszük végre az irányítást, a játék kéjesen sikkantva adja át nekünk legbensőbb örömeit, úgyszólván oly gyorsan tárulkozik ki, mint egy olcsó örömlány. A brand hagyományaihoz méltó módon a város – mely ismét Liberty City, vagyis az a hely, ahol egyszer már zúzhattunk a GTA III jóvoltából – több szigetből áll össze, az ezeket összekötő hidak pedig fokozatosan lesznek átjárhatóak. Nincs miért aggódni: Ha elég szorgalmasak vagyunk, észre sem vesszük és az egész terület szabadon bejárható. "

Teljes cikk képekkel: http://gamedroid.hu/ismik/139-gta-iv-big-city-big-mac-big-bang

8. WarHammer 40k: Dawn of War II - Egy új háború hajnala by davkar - 223 olvasás

Ez is kijött, ezt is megéltük, davkar pedig, mint a GD sztrategosza le is tesztelte.

"A korábbi részekkel ellentétben itt nincs bázisépítés és nyersanyag-gyűjtögetés (na jó ez nem teljesen igaz de erről majd később). Négy osztagot irányítunk, összesen hat van, bizonyos értelemben mindegy kiket viszünk magunkkal mivel egyedül is egyszemélyes hadseregek csak előfordulhat, hogy az ellenség beásta magát és Thaddeus hátirakétásaival könnyebb lenne őket elintézni mint Tarkus egyszerű gépfegyveres osztagával."

Teljes cikk fotókkal: http://gamedroid.hu/ismik/479-warhammer-40k-dawn-of-war-ii-egy-uj-haboru-hajnala

9. Cryostasis: Mirelit horror orosz módra by DzsungelCsirke - 220 olvasás

Csirke szereti a lövöldét és a Penumbra szintű rettegést, így alap, hogy nekiesett a Cryostasisnak.

"Tehát felfegyverkeztünk, felmelegedtünk így készen állunk első harcunkra amely fájóan egyszerű. Persze a Mirror's Edge-hez képest egy bonyolultabb sakkjátszma. Kézitusánál különböző kombókat varázsolhatunk elő, például a két iránygomb lenyomásával, mely nem sebez baromi nagyot, de legalább két ütést vihetünk be egymás után. Ennél több nem is kell, a harc ugyanis abból áll, hogy elénk ugrik egy fagyott hulla, ő üt, mi jobb esetben elugrunk vagy hátrálunk és visszaütünk."

Teljes cikk: http://gamedroid.hu/ismik/505-cryostasis-mirelit-horror-orosz-modra

10. Démoni Salakmotor - Extreme Speedway Challange by Somesz - 213 olvasás

Ez egy elég nagy kakukktojás a GD - n, mivel Someszen kívül kb. senkit nem érdekel a salakmotorozás a szerkesztőségben, de őt nagyon. Mellesleg Magyarországon tuti nem írt cikket senki erről a játékról. :D

"És most a lényeg, amiért megtetszett a játék! Nagyon izgalmas futamokat játszhatunk. Az ellenfelek nevükhöz mérten agresszívak, taktikusak, gyorsak, jó rajtolók, gyenge rajtolók, kamikázék, bukdácsolók stb. Persze úgy a legizgalmasabb, ha sisaknézetben játszunk, ugyanis a külső nézet borzasztó és rendkívül idétlen."

Teljes cikk: http://gamedroid.hu/ismik/68-demonicspeedway

Egyelőre ennyi kedves érdeklődők. A top 10 - ből jól kitűnik, hogy az utolsó 5 helyezet közt igen nagy a verseny! Verseny? Nincs itt verseny, csupán érdekes látni látogatóink mit tartanak a legérdekesebbnek a GD - n eddig felhozott játékok közül. Természetesen előnyben vannak a régebbi cikkeink, de a Mirror's Edge hirtelen tarolása minket is meglepett.

Gyertek, olvassatok, töltögessetek, nézegessétek a képeket! Bennünk megbízhattok, hisz tudjátok, van véleményünk, melyeket fel is vállalunk! Úgyhogy rettegjetek játékfejlesztők, mert majd mi megmondjuk a frankót!

komment

süti beállítások módosítása