HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2010.03.01. 12:34 GameDroid

Nagy volt a csend... de csak itt! ;-)

Címkék: ismertetők pcjáték gamedroid

Nagyon nem tudok mentegetőzni, egyszerűen nem frissült a blog.hu ajánlónk. Ez persze nem jelenti azt, hogy a GD sem frissült volna. Ellenkező esetben! Október óta több tonnányi ismertető, előzetes és exkluzív tartalmak jelentek meg oldalunkon. A teljesség igénye nélkül belinkelek nektek néhányat.

Ismertetők

Ismertetők tekintetében azt ne várjátok el, hogy mind a 18 új ismertetőt bemutassam, ezért csak címszavakban. Padavan a Need for Speed Shift és a Modern Warfare 2 single kampányát vette górcső alá októberben és novemberben. DzungelCsirke az előbb említett lövölde multi részét, majd a Left 4 Dead 2 -ről írt beszámolót.

Garcius és Árnyék személyében új szerkesztőkkel bővült a GameDroid! Garcius már ismerős lehet nektek, hiszen korábban is írt már nekünk ismertetőket és tanulmányokat a szerepjátékok világából, ám ezúttal kereken öt új játékot sikerült letesztelnie. D&D Online, Champions Online, Prototype és két egészen egyedi alkotást, a Braid és a Machinarium -ot. Árnyék pedig két olyan 2010 -es nagyágyút sütött el, mint a Mass Effect 2 és Bioshock 2.

A GameDroid szövetségest is talált a PC játékokért/játékokkal vívott fronton, hiszen kölcsönös reklám és együttműködés keretében a Wox Computer -től is érkeztek új cikkek. Critical Error a Star Wars: Force Unleashed játékot tesztelte.

Veterán tagjaink közül davkar az Alien vs. Predator - ról alkotott véleményt, míg Somesz a Dark Void -ról húzta le a keresztvizet. A 2010 -es játékon kívül olyan érdekes alkotásokról írt még, mint a Diablo klón Torchlight, a francia MMOG Dungeon Party és az orosz Ino Co egyedi RTS -e, a Majesty 2.

GameDroid Extra

Ezen a részlegen alaposan felkavarjuk a PC világ állóvizét. Decemberben padavan rukkolt elő egy elég nagy kavarodást kiváltó cikkel, melyben a beteges megerőszakolós, virtuális csajozós idióta japán mocskokról értekezett. Sok retardált állatot vonzott a cikk, de szerencsére hosszútávon eldőlt, hogy azért még értelmes emberek többen vannak, mint a Lipótról szökött aberrált állatok.

Extra részlegünkön érdemes megemlíteni egy éves születésnapunkat, a Wox Computertől származó, az állandó VGA háborút elemző ATI vs. nVidia cikket, s padavan beszélgetését Baráth Endre játékfejlesztővel, akivel a magyar játékfejlesztésről értekeznek.

Ezúttal is érdemes velünk tartanotok, s megígérem idén már gyakrabban frissítem blog.hu ajánlónkat, hiszen egyre több és jobb cikkel várunk titeket ebben az évben is.

komment

süti beállítások módosítása