HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.04.16. 23:46 GameDroid

Tréfa után előzetes dömping a GD - n!

Címkék: előzetesek ismertetők pcjáték gamedroid

Igen, jól olvastátok a címben, jópár látogatót sikeresen átejtettünk április első napján. A vicc az volt az egészben, hogy olykor a szerkesztők egymást is. Voltak itt rémhírek, miszerint a GDC - n debütált OnLive rendszerre áll át a legtöbb neves játékkiadó, mint az Atari, Take - Two stb. Na, ezen többen is elkezdtünk síránkozni, így lettünk április bolondjai. De megcsodálhattuk a Mount & Blade 2 béta szinte fotórealisztikus in - game screenjeit is, míg a Bohemian Interactive félredobta az ARMA II - t és egy Sims klónba vágott bele. Hát ennyit az áprilisi nyitányról.

Ezúttal is tucatnyi hír és újdonság vár titeket a GD - n. Ismertetőkbőlezúttal két új írás került fel az oldalra. DzsungelCsirke belevetette magát a Last Remnant világába, míg padavan kolléga, ha már Somesz lecsapta előle a The Path - et, hát elővett egy régebbi Tale of Tales sztorit, a The Graveyard - ot.

Bár még csak április közepe van, de már összesen négy új előzetest is olvashattok a GameDroidon, természetesen képekkel bőven illusztrálva. Járt nálunk az Aion: Tower of Eternity, az I - Fluid, sőt, a vadnyugatról is érkezett pár rongyos cowboy a Call of Juarez: Bound in Blood képében, de a nácik is tiszteletüket tették szerkesztőségünkben. Ne tessék rosszra gondolni, csupán a készülő Wolfenstein résszel kapcsolatban adtak interjút padavannak az elektrosokkolós nehézpáncélos német tisztek! Extra rovatunkban pedig Somesz nyitott fel néhány gyűjtői kiadást kizárólag a külcsínre fókuszálva. Avagy érdemes e picivel több pénzt rászánni a gyűjtői kiadásokra!?


komment

süti beállítások módosítása