HTML

GameDroid Ajánló

Az oldal nem titkolt szándéka egy december végén indult kizárólag PC játékokkal foglalkozó oldal ajánlása és szélesebb körben való megismertetése az Internet használóival.

Címkék

2009.06.22. 22:49 GameDroid

E3 után...

Címkék: előzetesek e3 ismertetők pcjáték gamedroid

Sziasztok! Lefutott az E3... padavan, Csirke és davkar iszonyatos nagy melót végzett a rendezvény alatt, hiszen óráról órára jelentkeztek Hírekkel, Extra sajtókonferenciás beszámolókkal és még fórumunkban is folyamatosan követték az eseményt! Hát nagy respect srácok! Aki netán lemaradt volna az E3 dömpingről, még bepótolhatja lemaradását, hiszen a Gamedroid.hu szerkesztősége külön E3 menüpontot tartott fent az eseménynek. davkar és padavan pedig teljes szöveges és videótudósításokkal lepte meg a hozzánk látogató gamereket! A két nagyágyú (pada meg davkar :D), az EA és Microsoft sajtókonferenciájáról készült beszámolókat ITT érhetitek el!

Nos, Somesz ledobbantott Franciaországba, így elkerülte az E3 2009 úthengerét, de visszatérte után próbált felzárkózni kitartó kollégái mellé, s így született meg a már sokak által várt S.T.A.L.K.E.R játékról készült előzetese, a Call of Pripyat interjú, melyben a fejlesztőgárda PR menedzserét faggatják a pcgames.de kollégái.

Előzetesek terén padavan sem lazsált! Miután Észak - Korea lerohanta az Egyesült Államokat, padavan azonnal a helyszínre sietett, hogy felmérje a károkat! Egy frankó kis Homefront előzetessel tért vissza hozzánk, szerencsére épségben! Sokat nem pihent, ugyanis azonnal fel kellet vennie a harcot a TERMINATOR Salvation - el... szó szerint!

Csirke megint bezombult, a GD élőhalottakkal cimboráló szerkesztője ezúttal a Killing Floort vette górcső alá, miután Somesz megrendelte neki... :D Steam fanatikus barátunk ezáltal könnyen számonkérhető! Nyugodtan húzzátok a fülét, hogy mikor kíván már végre egy Garry's Mod videót összedobni! Na jó nem, most a Prototype leköti minden idejét!

Somesz hamar felismerte a zombiveszélyt, ezért azonnal motorra ugrott és menekült. Bár miután salakmotorra ült fel, hamar be kellett látnia, hogy fék nélkül, és négy körre elegendő üzemanyaggal nem juthat messzire, így inkább megírta a Speedway Liga ismertetőt! Előtte azért visszalőtt egy Total Annihilation RetroDroiddal!

davkar meg el van foglalva Alyx Vance - el... úgyhogy ne zavarjátok! Egy kis szórakozás neki is kijár, főleg, hogy sikeresen leérettségizett! Gratula davkar!

Amint látjátok, mi GameDroidok pörgünk tovább minden hónapban! GYertek el honlapunkra, regisztráljatok fórumunkra, ha nem szeretnétek lemaradni PC játékvilág rezdüléseiről!

komment

süti beállítások módosítása